herenondergoed
Blog

What women want: leuk aangeklede mannen!

Een leuk aangeklede man, bijna iedere vrouw droomt daar van. Zelf staan we uren voor de spiegel om er tiptop uit te zien. Wekelijks speuren we verschillende kleding sites af om weer wat leuks en vernieuwends tegen te komen. Als we dan op stap gaan of lekker uit eten dan moeten we op ons best eruit zien. Met die gedachte staan wij dan ook voor de spiegel als we ons klaar aan het maken zijn. De teleurstelling is dan des te groter als je vent aankomt in het shirt dat die al twee dagen op rij aan heeft. Het shirt ruikt nog een soort van fris maar voor de rest is daar alles wel mee gezegd. De opmerking ‘Wees blij dat ik mijn herenondergoed nog elke dag verwissel’ maakt de teleurstelling compleet. Wat wij vrouwen willen? Wij willen een leuk aangeklede man!

Wat verwachten we van een goed geklede man?

Wanneer ik als vrouw nadenk over een goede en leuk aangeklede man, heb ik een aantal zaken voor ogen die voor mij belangrijk zijn. Allereerst vind ik het enorm belangrijk dat een man goede kwaliteit kleren heeft. Dat makkelijke shirt met die gaten die moet sowieso het huis al uit. En als we uiteten gaan mag hij die trainingsbroek van zijn favoriete voetbalclub ook thuis laten. Zorg ervoor dat je kleding er verzorgd uitziet en kies de kleding uit op de gelegenheid. In het weekend is lekker casual prima, maar bij een etentje word ik super vrolijk van een mooi overhemd. Verder is de juiste pasvorm ook voor mij erg belangrijk. Zorg ervoor dat kleding niet te wijd zit maar ook niet te strak. Uiteraard is comfort voor de man zeker belangrijk dus daar mag ook echt wel rekening mee worden gehouden.

Kledingtips van haar voor hem

Als vrouw hebben we een aantal verwachtingen van de kledingstijl van een man. Om hem toch een handje te helpen heb ik hier een aantal leuke tips. Zo is voor mij goed herenondergoed erg belangrijk. Een mooie merk boxershort als herenondergoed laat mij al gelijk zien dat een man smaak heeft. Daarnaast wanneer een man zijn herenondergoed lekker zit, voelt hij zichzelf ook lekkerder. De belangrijkste kledingtip die ik aan alle mannen in Nederland wil geven, is het dragen van een goede spijkerbroek. Zorg ervoor dat de spijkerbroek goed past bij je lichaamsbouw. Verder mag zijn broek best wat lager hangen maar hou het wel boven de kont. Met een goede spijkerbroek kun je eindeloos combineren en verschillende kledingstijlen creëren, die jouw man tot een goed aangeklede man maken.

Laat een antwoord achter