Blog

De leukste items voor in je tas

Als vrouw heb je bijna altijd wel een tas bij je. Van stijlvolle handtassen tot stoere rugzakken, iedere dag stoppen we de boel vol voor de dag en slepen we hem mee. Om de één of andere reden nemen wij vrouwen gewoon meer mee en heeft er ooit iemand bedacht dat wij geen zakken in onze kleding nodig hadden. Maar eerlijk, die tassen staan ook vaak goed en het is fijn om te weten dat je altijd ruimte hebt om iets mee te nemen (soms zit die ene zak die in je jas zit toch echt vol). Dan kan het maar beter ook gelijk leuk zijn om een blik in je tas te werpen. Bijvoorbeeld met de volgende items.

De standaard

We hebben altijd wel de standaarddingen bij ons zoals de telefoon, sleutels en de portemonnee. Maar deze kan je ook opleuken. Bijvoorbeeld met een mooi en functioneel Samsung hoesje, dat staat leuk in de tas en ook in je hand. Deze samsung galaxy a21s hoesjes zijn van goede kwaliteit en voor een goede prijs. En ‘mooi en functioneel’ geld dat ook voor een funky sleutelhanger. Zeker weten dat jij je sleutels niet meer kwijtraakt als er een enorme roze flamingo aanhangt.

Maak er wat extra’s van

Ook je portemonnee kan je opleuken. Bijvoorbeeld met een leuk thuisprojectje zoals het borduren van figuurtjes op je portemonnee. Leuk om te doen maar ook om te zien. Het maakt dat het item meer als van jou voelt en ook de inhoud van je tas wordt er persoonlijker van.

Lekker fris

Zelf vind ik het heerlijk om een klein flesje licht geurende parfum mee te nemen. Deze kan je eens per dag of week in je tas spuiten en het ruikt naar bloemetjes, of welke geur je dan ook kiest. Als je je tas openritst, drijft die geur je tegemoet. Daar wordt je vrolijk van! Daarnaast is het ook aan te raden om je tas regelmatig schoon te houden.

Een kleinigheidje

Daarnaast is je tas ook een beetje je thuis weg van thuis. Je neemt er je meest kostbare reisbezit in mee. Een foto in je tas van een geliefde of iets kleins van thuis kan ervoor zorgen dat je je minder alleen voelt wanneer je onderweg bent. En zelfs als je niet lang van huis bent, kan het voor een glimlach op je gezicht zorgen, zo even gedurende de dag. En je hoeft er alleen maar even voor in je tas te kijken.

Geef een reactie