Blog

Strijkvrije overhemden voor veel tijdsbesparing

Sinds ik afgestudeerd ben, ben ik altijd druk en voelt het alsof ik nergens meer tijd voor heb. Dit is natuurlijk ook wel een beetje zo, want ik werk 8 uur per dag, je reist heen en weer, je moet boodschappen doen, koken, het huishouden en dan ook nog op een een of andere manier moet je een sociaal leven onderhouden. Ik merk dat vooral het huishouden er in blijft schieten. Mijn stapel met schone was groeit zo hard, want ik heb geen tijd om alles steeds op te vouwen. Laat staan dat ik nog tijd heb om blouses en broeken te strijken. Het werd hoog tijd dat ik hier een oplossing voor ging verzinnen, want zo kan het echt niet langer. Daarom schrijf ik vandaag een blog over een uitkomst die echt mijn redder in nood is geworden: het strijkvrije hemd. Lees hieronder meer daarover, veel leesplezier!

 

Er professioneel uit zien op werk is belangrijk

Op mijn werk wordt er van me verwacht dat ik er netjes uit zie. Dit vind ik zelf ook heel belangrijk, want zo zie je er direct professioneel uit en nemen mensen je serieus. Bij zo’n look hoort natuurlijk ook het bijbehorende outfit. Voor mij is dit standaard nette schoenen, een pantalon en een overhemd. Vaak ook een jasje erbij, tenzij het echt heel warm is. Die overhemden zijn een blok aan mijn been, omdat ik nooit tijd heb om te strijken. Ik heb dus ontzettend veel overhemden, zodat ik een keer in de twee weken in het weekend ze allemaal in een keer strijk. Dit moet anders kunnen en mij meer tijd besparen.

 

Strijkvrije overhemden als redder in nood

Strijkvrije overhemden bestaan natuurlijk wel, maar die zagen er toch altijd een beetje verkreukeld uit. Te verkreukeld om serieus genomen te worden op de werkvloer. Totdat een collega van mij me tipte over de strijkvrije overhemden van hemdvoorhem.nl. Deze zijn daadwerkelijk strijkvrij! Na het wassen moet je ze goed ‘uitkloppen’, netjes ophangen en dan kun je ze kreukvrij aan zodra ze droog zijn. Dit bespaart mij zoveel tijd! En ik heb ook niet meer een voorraad van twee weken nodig, wat ook geld bespaard!

Waar je jouw strijkvrije overhemden scoort!

Ik haal mijn strijkvrije overhemden online, via hemdvoorhem.nl. Dit is dezelfde website die mijn collega mij tipte. Ik ben erg fan van de Casa Moda hemden, en ze hebben ze echt in alle kleuren, soorten en maten. Zo hoef ik nooit meer gekreukeld en uitgeput naar werk!

 

Geef een reactie