Blog

Van offline naar online shoppen

De transitie van offline naar online is in volle gang, wat betekent dat we steeds meer en meer online zullen kopen in plaats van in de fysieke winkels. Niet alleen nieuwe kleding ligt de dag na het bestellen op je deurmat, tegenwoordig vind je werkelijk alles online. Veel ondernemers met een fysieke winkel hebben hun aanbod ook online gezet om meer mensen te trekken, of zijn zelfs overgestapt op een online-only winkel. De afgelopen twee jaar hebben zij de fysieke winkel af en aan moeten sluiten en met aangepaste openingstijden moeten werken, wat het er niet aantrekkelijker op heeft gemaakt om de fysieke winkel te houden. Hoewel het online shoppen al voor de pandemie een sterke groei doormaakte, is het de afgelopen periode explosief gegroeid. Het starten van een webwinkel is laagdrempelig, iedereen kan dit doen. Daarom komt er steeds meer concurrentie op de online markt, al bepaalt een relatief klein deel daarvan de markt. Naast kleding vind je nu veel verschillende producten online.

Alles voor baby’s

Niet alleen je eigen kleding kun je online kopen, maar ook dat van je kinderen. Binnen een paar klikken op de muis is je bestelling geplaatst en ontvang je het vaak de volgende dag al. Maar niet alleen voor kleding biedt de online wereld een uitkomst. Als moeder of vader van een baby heb je het al druk genoeg en heb je niet altijd tijd om naar de winkels te gaan. Daarom vind je online ook je weg voor bijvoorbeeld luiers, flesjes, doekjes en speelgoed. Zo hoef je ook niet met je handen vol aan pakketten met Pampers terug naar de auto te lopen, maar staat de bezorger met je bestelling binnen no-time gewoon bij jou op de stoep. Wel zo handig!

Sport en beweging

De sportscholen zijn inmiddels alweer een tijdje geopend, maar dat is lange tijd anders geweest. Omdat we de afgelopen twee jaar hebben geleerd dat niet altijd alles is wat het lijkt, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Met de zomer in aantocht willen we straks weer fit over het strand paraderen, tijd dus om aan onze fysieke gezondheid te blijven werken. Daarom vind je online veel sportartikelen die alle smoesjes om niet naar de gym te gaan in een keer van de kaart vegen. Van sportkleding tot dumbbells en van resistance bands tot loopbanden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht het gebeuren dat de sportscholen opnieuw sluiten, of vind je het gewoon wel lekker om thuis alleen te sporten, dan ben je in ieder geval goed voorbereid.

Furry friends

Niet alleen voor mensen is er genoeg te vinden online, ook dieren komen er niets tekort. Het is al lang bekend dat mensen bereid zijn veel geld uit te geven aan hun huisdier, soms zelfs nog meer dan voor zichzelf. Hoe fijn is het dan dat je ook online allerlei leuke, maar ook benodigde spullen vindt voor jouw huisdier. Van voeding tot bedden, manden, eetbakjes, halsbanden, speeltjes en verzorgingsproducten. Wedden dat jij jouw huisdier flink in de watten zal leggen met zo’n groot online aanbod?

Laat een antwoord achter