Yinger
Blog

Wat is jouw me-time moment?

Ken je de vragen van de theezakjes van Pickwick? Bij ons op kantoor wordt er flink wat thee gedronken en er komen dus regelmatig ook wat leuke vragen voorbij. Onlangs kwam dus de vraag voorbij: “Wat is jouw me-time moment”? In het begin kon ik er niet zo goed op komen, wat is nou echt even een momentje voor mezelf waarmee ik kan uitrusten en even helemaal tot mezelf kan komen. Ik wist het zo gauw even niet tot ik afgelopen weekend me nagels aan het lakken was..

Mommylife

Ik ben moeder van drie kinderen en ik kan je vertellen dat is soms best een beetje druk. Mijn kinderen zijn 3, 5 en 8. Dat betekent dus dat er twee op school zitten en een nog thuis. Ik ben zowel huismoeder als werkende moeder met een superpapa die ook beide rollen op zich neemt. Nee, geen huismoeder natuurlijk maar hij is wel een hele goede huisvader. We proberen alle rollen zo gelijk mogelijk te verdelen zodat de kinderen niet al onze energie hele opvreten. Want ja dat doet kinderen, hoe lief ze ook zijn het zijn kleine energievretende monstertjes af en toe. We proberen wekelijks gelukkig wel een avondje voor onszelf vrij te houden. Dan komt de oppas of slapen de kids een nachtje bij opa en oma. Voor iedereen groot plezier maar toen die vraag van het theezakje voorbij kwam dacht ik inderdaad bij mezelf, wanneer heb ik nog echt een me-time momentje.

Mijn me-time moment

Mijn me-time moment is het moment waarop ik mijn nagels kan doen. Soms in het weekend trek ik hier even een uurtje voor uit en na een warm bad haal ik de overgebleven en afgebladderde lak weer eens een keertje van me nagels af. En dan is er geen fijner moment om het er weer op te doen. Laatst heb ik een prachtige gellak set van Yinger gekocht. Ik was een beetje aan het googlelen over hoe je thuis ook perfecte nagels kunt creëren en kwam op de site van Yinger terecht. De sets die ze aanbieden zijn van salonkwaliteit maar dan voor een heel zacht prijsje. Ik was eerst een beetje sceptisch maar eenmaal het pakketje een keer te hebben gebruikt ben ik groot fan. Yinger behoort nu stiekem toch ook wel een beetje bij mijn me-time momentje.

Soms mag je best een me-time momentje voor jezelf inlassen en of dit met een boek is of een nagellak set van Yinger, dat maakt niet uit. Creëer je eigen me-time momentje en geniet er volop

Laat een antwoord achter