plaid
Blog

Een plaid voor op de bank tijdens een filmavond

De wintertijd is weer ingegaan. Het wordt al vroeg donker buiten en de temperaturen zijn ook weer rond het vriespunt. Veel mensen vinden dit een gezellige tijd van het jaar. Zij zitten ‘s avonds op de bank voor de tv met een kopje warme chocolademelk, kaarsjes aan, openhaard aan en warme sloffen aan. Wat dan zeker niet mag ontbreken is een heerlijk warm en zacht plaid.

Plaid voor volwassenen

 Vroeger moest je een gewone deken pakken als je het koud had, maar tegenwoordig zijn er speciale plaids voor in de woonkamer. Plaids zijn er in alle soorten en maten. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Wil jij een effen plaid, dan is deze te vinden, maar als jij liever een motiefje in jouw plaid hebt, dan is deze ook zeker te vinden. Doordat er zo veel verschillende plaids zijn, is er altijd wel eentje te vinden die bij jouw interieur past. Je hoeft ze dus niet te verstoppen in een kast, maar je kunt ze mooi, als decoratie, op jouw bank laten liggen. Zo zijn ze altijd binnen handbereik als jij het koud krijgt. Ze zijn er in een eenpersoonsafmeting, maar ze zijn er ook groter. Je kunt hier dan samen met jouw partner heerlijk knus onder wegkruipen.

Plaid voor kinderen

 Er zijn ook speciale kinderplaids. Deze hebben mooie felle kleuren of ze hebben een print van bijvoorbeeld een bekend tekenfilmfiguur. Kinderen vinden het erg leuk om hier onder te gaan liggen. Tegenwoordig heb je ook dekentjes in de vorm van bijvoorbeeld een zeemeerminnenstaart. Vooral kleine meisjes vinden het geweldig om hier in te gaan liggen als zij tv kijken.

Kosten plaid

Ze zijn verkrijgbaar in elke prijscategorie. Als je naar een echte designwinkel gaat, betaal je uiteraard een hogere prijs, maar de kwaliteit is dan ook wel erg goed. Als je naar een van de vele budgetwinkels gaat, zijn ze ook verkrijgbaar. Ze zien er mooi uit en gaan wellicht iets minder lang mee, maar dan betaal je ook wel veel minder geld. Je kunt dan volgend jaar gewoon weer een nieuwe kopen of je koopt er voor elk gezinslid eentje. Je kunt het dus zo duur of goedkoop maken als jij zelf wilt.

Cadeau

 Een plaid is ook een goed cadeau om tijdens de koude winterdagen te geven aan jouw partner, zus of ander dierbaar persoon. Dit wordt zeker gewaardeerd. Als jij voor een neutrale kleur kiest, zit je altijd goed. Dit cadeau zal zeker niet in de kast verdwijnen. Dit is iets wat veel gebruikt gaat worden.

Vanaf nu hoeven de mannen dus ‘s avonds in bed geen koude voeten van hun vrouwen meer op te warmen, want dit doen zij ‘s avonds al op de bank met hun overheerlijke plaid. Veel warmte gewenst tijdens het tv kijken.

Geef een reactie