Onesie
Blog

Mama-dag met onesies!

Een luie zondag waarop niks gedaan hoeft te worden, heerlijk toch! Dé perfecte gelegenheid om met de kids even heerlijk te niksen en bank te hangen in de nieuwe onesies die de ze van Sinterklaas gekregen hebben! De één is fan van spiderman en loopt er nu dus als spiderman bij in zijn onesie en de ander zijn favoriete dier is nijlpaard. Nu loopt hij er dus bij als een klein nijlpaardje. Schattigheid overload! Een onesie is echt heerlijk makkelijk en de kids zijn er gek op. Ik zal in mijn blog vertellen waarom onesies zo leuk zijn en wat de voordelen van deze pakken zijn!

Schattigheid overload!

Onesies zijn echt te leuk voor woorden. Ze zorgen ervoor dat de kids lekker kunnen rondrennen zonder dat ik bang hoef te zijn dat hun kleding vies of beschadigd raakt! Een heerlijk gevoel van rust dus. De kids willen er zelfs mee naar school, maar dat vind ik een beetje te gek. Ze moeten van mij wel gewoon normale kleding aan naar school. Als het bijvoorbeeld Halloween is mogen ze best een onesie van mij aan, maar op een gewone schooldag ga je er niet bijlopen in een onesie. Dan lacht de docent mij en de kids uit!

Voordelen van onesies

De wintermaanden komen er weer aan natuurlijk, dus ik heb bewust ervoor gekozen om onesies te kopen. De kids zijn er helemaal weg van en willen de onesie echt elke dag dragen. Ik moet ze er figuurlijk echt uit schoppen om ze normale kleding aan te trekken. De kids mogen er van mij wel in gaan slapen aangezien het ze goed warm kan houden tijdens de nacht. Onesies zijn de perfecte lounge outfit. Dit komt ook door het materiaal waar het uit gemaakt is. De onesies zijn ook uitstekend te gebruiken voor de luie zondagen in het jaar.

De pakken zijn van heerlijk zachte fleecestof die goed de warmte vasthoud. Maar het is gewoon zweterig pak, het ademt wel goed. De pakken hebben daarnaast ook vaak een ritssluiting waardoor het makkelijk is om ze aan en uit te trekken. Verder de onesies te verkrijgen in gigantisch veel soorten. Van superhelden, dieren tot verschillende kleuren onesies. Dus je hebt naar ieders wens wel een mooi pak. Een vos, olifant, nijlpaardje, Superman, Batman of Darth Vader. Noem het maar op, en je zal er een onesie van hebben.

Heb jij nog leuke ervaringen met onesies? Laat het me weten via het contactformulier!

Laat een antwoord achter