care plus
Blog

Met een gerust hart op vakantie met de kinderen dankzij care plus

Vraag mensen naar hun grootste ergernis tijdens de zomermaanden en het antwoord laat zich raden … muggen. Slapeloze nachten, zwetend met je hoofd onder een laken of onder een plakkerige klamboe. Alles heb ik inmiddels geprobeerd. Een oerwoud aan citroenplanten, bergen knoflook, niets lijkt te helpen. En tot overmaat van ramp grenst onze tuin aan een zompige boerensloot. Een walhalla voor grote muggenfamilies. De hoogste tijd om me eens te verdiepen in alle muggenmiddelen die op de markt zijn. En als ervaringsdeskundige mag ik wel stellen dat de middelen van Care Plus bij mij favoriet zijn!

Met een hutkoffer naar de tropen

Mijn eerste kennismaking met deze producten was tijdens onze huwelijksreis naar Indonesië. Bepakt en bezakt trokken we het oerwoud in. Ik zag al voor me hoe ik lek geprikt en doodmoe van de slapeloze nachten huiswaarts zou keren. Of dit onze romantische huwelijksnachten ten goede zou komen viel te betwijfelen. Gelukkig kwam ik de producten van Care Plus tegen, waarmee we ons goed konden wapenen tegen muggen en teken. De sterkste muggenwerende spray, met 50% DEET, beschermd zelfs 10 uur lang. Maar ook de reisklamboe, speciaal geïmpregneerd tegen de malariamug, en de hoofdnetten zijn een “must have” in de tropen.

Veilig voor de kleintjes

Met de komst van onze kinderen ontstond een nieuw dilemma. De producten met DEET zijn natuurlijk veilig voor volwassenen maar niet echt geschikt voor de allerkleinsten. Met onze 3 jongens trekken we er vaak op uit. We vissen langs de waterkant, klimmen in bomen en slapen in de kleinste tentjes. Voor de bescherming tegen muggen en teken gebruik ik graag de Care Plus Anti-Insect Natural. Deze spray, op basis van lemon-eucalyptus extracten, bevat geen DEET maar Citriodiol en beschermt wel 6 uur lang tegen muggen en teken. Een middel wat al vanaf 3 maanden veilig op het kinderhuidje kan worden aangebracht en ook nog eens lekker ruikt. Ook tijdens mijn zwangerschappen bood dit product uitkomst.

Ideaal totaalpakket

Als natuurliefhebber, wandelaar en moeder van 3 opgroeiende kinderen wil ik een zo veilig mogelijk middel gebruiken. Mocht er onverhoopt toch een muggenbult of tekenbeet worden opgelopen, ook dan bieden de verschillende producten uitkomst. De Click Away pen na insectenbeten helpt direct om jeuk en zwelling tegen te gaan. De SOS Bite Gel kalmeert de huid. En ook de Tick Remover voor het veilig verwijderen van teken is een onmisbaar hulpmiddel in onze reiskoffer. Kortom, Care Plus biedt mij een ideaal totaalpakket. Wat mij betreft onmisbaar in ieder gezin. Alle informatie over de producten is overzichtelijk terug te vinden via de website.

Geef een reactie