peter kaiser1
Blog

Peter Kaiser damesschoenen: tijdloos en elegant

Peter Kaiser richtte in 1838 een schoenenfabriek onder dezelfde naam op in Duitsland, welke daar inmiddels de oudst bestaande schoenenfabriek is. Na vijf jaar begon het bedrijf al overzees te exporteren en zo groeide het merk binnen de kortste keren uit tot een ware must-have! Hoewel landen als Italië en Portugal de mensen voorzagen in goedkope schoenen, loste Peter Kaiser dat concurrentie probleem op door te voorzien in schoenen van hoogwaardige kwaliteit, zich alléén te focussen op damesschoenen en ook nog eens slechts gebruik te maken van natuurlijke materialen.

Speciaal voor de dames

Peter Kaiser richtte zijn bedrijf volledig op de damesschoenen, en dat was niet onverstandig! Daar waar mannen soms maar een of twee paar schoenen in hun kast hebben staan, zijn vrouwen juist altijd opzoek naar het perfecte paar om toe te voegen aan hun eigen schoenencollectie. Peter Kaiser voorzag dit en produceerde de allermooiste damesschoenen in alle denkbare variaties.

Details maken het verschil

Bij Peter Kaiser weten ze dat details het verschil maken. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de bijzondere leersoort die gebruikt wordt voor het produceren van deze schoenen. Daarnaast bevatten de schoenen van Peter Kaiser vaak opvallende eyecatchers, die de schoen een extra kick geeft. Naast de details voor het oog, focust Peter Kaiser zich ook op details in kwaliteit. De pasvorm is altijd perfect en de schoenen zijn gemaakt voor dames die de hele dag moeten lopen. Niets is vervelender dan hakken of andere knellende damesschoenen die niet goed zitten of na een paar uur beginnen te knellen. Daar heeft Peter Kaiser gelukkig iets aan gedaan!

Benieuwd naar een voorbeeld?

Denk eens aan de kast van een vrouw: voor bijna elke gelegenheid hangt er wel een mooie outfit. Maar daar horen natuurlijk ook schoenen bij! De zwarte suède pump van Peter Kaiser is daarom een ware must-have onder de vrouwen omdat deze onder tal van outfits gedragen kan worden. Gaat een vrouw juist naar een evenement waar ze op wilt vallen?  Dan zijn de gouden pumps met glitters of juist de stoere groene lakleren laarzen de perfecte schoen voor haar.

Al met al komt het erop neer dat Peter Kaiser voorziet in alle wensen van vrouwen wat betreft de schoenen. Pumps, laarsjes, hakken, platte schoenen, sandalen of opvallende boots: alles is mogelijk in elke denkbare kleur en maat. Ze zijn daarnaast enorm comfortabel door het gebruik van leer van hoogwaardige kwaliteit en zijn ook nog eens betaalbaar. Wat wil een vrouw nou nog meer?

Geef een reactie