grote maten lingerie
Blog

Grote maten lingerie: voor de gewone mama

Mama worden is mooi, heel mooi, maar laten we eerlijk zijn: het doet ook wat met je figuur. Zeker als je meerdere keren mama mag worden. Op tv zien we de graatmagere modellen, maar veel moeders kunnen daar niet aan voldoen. Ondanks dat vele van ons zich daar echt voor inspannen. Ook ik ben iemand die let op mijn figuur. Ik was altijd een wat mager scharminkeltje, maar ik ben echt voller geworden na het krijgen van mijn kinderen. En ik ben daar ook best trots op. Trouwens, een paar eeuwen geleden was dat helemaal hip en ik vind dat we weer terug moeten naar die tijd van normale vrouwen maten. Ik leef gezond en ik sport, maar ja, ik heb geen maatje 38 meer. Toch ben ik trots op mijn lichaam en dat wil ik laten zien. Dus ik ging opzoek naar grote maten lingerie.

Grote maten lingerie: ik mag er ook zijn

Gelukkig zien steeds meer modebedrijven in dat de normale vrouw meestal niet graatmager is. Zelfs in die tv programma’s waarin ze modellen zoeken, mogen nu wat vollere meiden verschijnen. Dat vind ik een goede zaak want ik heb ook een dochter en ik moet er niet aan denken dat ze haar hele leven het gevoel heeft dat ze aan een eis moet voldoen die bijna onhaalbaar is. Ik en mijn dochter hebben ook een prima lichaam. Wij mogen er ook zijn. Met grote maten lingerie speelt de mode daarop ook goed in. Want die grote maten lingerie is zeker niet meer oubollig of gericht op het verbergen van jouw lichaam. Grote maten lingerie is erop uit om jouw lichaam en het mijne zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen. Eigenlijk zijn het de maten voor de gewone vrouw, de gewone mama’s zoals jij en ik.

Online shoppen dan maar

Nu vind ik lingerie shoppen wel een dingetje, hoor. Dat doe ik gewoon liever alleen en zonder dat allerlei mensen me volgen terwijl ik in de winkel met een BH in mijn handen sta. Dus ik shop online naar grote maten lingerie en daar is zoveel keus. Ik word echt verliefd op al die leuke setjes. En het voordeel is dat ik ze op mijn gemak thuis kan passen. En als ik dan weer zo’n leuk setje aan heb dan bedenk ik me gewoon even heel trots hoe goed ook ik eruit zie. Niet perfect, maar wel goed. Niet slecht voor een gewone mama.

Geef een reactie